Tanden Mooi maken

Esthetische tandheelkunde.

Esthetische tandheelkunde is identiek aan cosmetische tandheelkunde; ook hier gaat het om het uiterlijk van het gebit. Esthetische tandheelkunde is niets meer en minder dan met tandheelkundige hulpmiddelen het gebit te verfraaien op verschillende manieren. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van facings, tandkleurige vulmaterialen en zelfs kronen. Al deze manier dienen ervoor om de vorm, stand en kleur van de tanden er beter uit te laten zien. Tevens is het bleken van de tanden ook als een Esthetische tandheelkundige behandeling te benoemen.

Waarom Esthetische Tandheelkunde?
Een mooie lach die straalt is iets wat steeds meer mensen willen hebben. Uit verschillende onderzoeken is dan ook gebleken dat meer dan 75% van de bevolking een goed verzorgd gebit erg belangrijk vindt. Ook bleek dat de meeste mensen een goed verzorgd gebit zelfs belangrijker dan de uitstraling van hun kleding of zelfs het haarmodel. 
Een gezond en mooi gebit kan dan ook bijdragen aan uw sociale leven; zowel privé als op de werkvloer. Een gezonde stralende lach maakt een mens zelfverzekerder. Hiermee kan Esthetische tandheelkunde dus erg belangrijk zijn voor mensen.Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Gebitsrenovatie-implantaten